Kabuli/Afghani Pulao Recipe

In deze tutorial leer ik jullie de bekende Afghani/Kabuli Pulao maken. Dit is mijn (kind vriendelijke) versie. Gezien ik heel weinig gebruik heb gemaakt van specerijen. Er zijn vele variaties mogelijk, de enige regel is dat er niet to weinig peper in wordt gebruikt. Het gaat voornamelijk om de eigen sappen van het vlees. In dit geval heb ik kip gebruikt, omdat dit niet heel veel tijd in beslag neemt om te koken. 

Hebben jullie suggesties, ideeen of verzoekjes, laat deze dan achter in de comments!

Vond je het leuk, like/comment and subscribe! Sharing is caring!

P.S: Mijn excuses voor de typefouten en grammatica fouten. Ik zag deze nadat ik de video had ‘exported’ van adobe. En het zou me dan nog een paar uur duren, met alles. Ben nog geen kei in video editing.

Previous Hate, Teens Self-Confidence, Eyebrows and Goosebumps
Next Red Base + Black Nail Art Rimmel London & Essence

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply